Onze diensten

Voor rust, energie, kracht en balans.

Bekijk hier onze diensten en bijbehorende tarieven

behandelingen en tarieven

Massages

Naast het werken aan een optimale gezondheid, bieden wij ook diverse massages aan.

Ontspanningsmassage

Een massage waarbij je volledig tot rust komt. Je gehele lichaam wordt rustig gemasseerd met strijkbewegingen. Als er ergens spanning zit worden deze gekneed om de spieren los te maken. Deze technieken stimuleren de doorbloeding van de huid, het bindweefsel en het spierweefsel.

€50 voor 60 min

Bindweefselmassage

Het bindweefsel bevindt zich tussen de huid en je spieren. Als bind verkleefd of verstijfd is geeft dit pijnklachten. Dit ontstaat doordat het bindweefsel  niet langer soepel meebeweegt met de huid.

De massage verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om de verslapte huid, een slechte doorbloede huis, een verouderde huid rimpels of acne te verbeteren en/of verminderen

€65 voor 60 min

Voetmassage

Een voetmassage helpt niet alleen om de spierspanning te verminderen, maar kan ook je algehele stressniveaus verlagen. Het stimuleert de afgifte van endorfine, de natuurlijke “gelukshormonen” van je lichaam, war een gevoel van welzijn bevordert.

€35 voor 30 min

Hoofdmassage

Het masseren van je hoofdhuis heeft een  aantal voordelen. Het maakt vuildeeltjes en build-up los, zodat deze makkelijker te verwijderen zijn. Het helpt de bloedcirculatie te stimuleren wat op haar beurt weer haargroei stimuleert.

€50 voor 45 min
× Hi!